Uklonite ili uredite pozadinu na fotografijama u par sekundi bez skidanja programa!

0
526

Svi smo bar jednom pokušali otkloniti pozadinu sa svojih fotografija, izrezati svoj lik i sl. no to nam nije pošlo za rukom jer se većina programa za uređivanje fotografija koji se najčešće koriste nemaju tu opciju ili ako postoji nije lako baratati s njom.


BRZO I BESPLATNO

Jedna od web stranica gdje možete brzo, besplatno i precizno izrezati pozadinu sa slike ili je zamijeniti s preko 85 ponuđenih pozadina je removebg. Uređivanje je moguće i preko besplatnog softwarea ili nadogradnje u Photoshop koji možete preuzeti s njihove stranice ili u nastavku ovog teksta.

Online editor, osim izrezivanja pozadine također nudi mogućnost dodavanja pozadine po želji no ponajviše može biti korisna za izrezivanje raznih znakova, oblika, logotipa i sl. koji se mogu koristiti na web mjestima ili lijepiti na druge slike.


BEZ REGISTRACIJE

Za besplatno uređivanje, gdje je moguće preuzeti uređene fotografije do max. dimenzije 625×400, nije potrebna registracija, dok se za preuzimanje u originalnoj veličini ili do max. dimenzija 6250×4000 plaća s jednim removebg kreditom po slici i potreban je račun koji možete besplatno otvoriti. Removebg kredite moguće je kupiti za jednokratnu naknadnu ili mjesečnom pretplatom gdje vas krediti ispada jeftinije, no u svakom slučaju uvelike će vam biti od koristi i besplatan plan, gdje imate i 50 besplatnih API integracija za web stranice.

Removebg trenutno nudi 1 besplatni kredit i mogućnost preuzimanja softwarea, za besplatnu registraciju.


Stranicu možete posjetiti ovdje.

Ukoliko želite možete preuzeti software za Windows/Mac/Linux ili nadogradnju za vaš Photostop.


Facebook komentari ↴