UVJETI KORIŠTENJA

Portal Techminator (THR) vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja ovih stranica regulirano općim uvjetima korištenja. Korištenjem stranica i servisa koji pripadaju ovoj domeni smatra se da je korisnik upoznat s ovim uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumije i prihvaća. Molimo vas da detaljno pročitate uvjete korištenja do kraja kako bi bili upoznati o svojim obavezama, pravima i pravilima privatnosti na ovom portalu.

SADRŽAJ NA THR PORTALU

THR objavljuje svoj sadržaj u svrhu informiranja, zabave, učenja i rješavanja problematike oko tehnoloških uređaja. Sadržaji portala sastoje se od vlastitih autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja te linkova na vanjske stranice ili poveznice.

USLUGE I AUTORSKA PRAVA PORTALA

THR zadržava pravo promjene izgleda, sadržaja, uvjeta korištenja i pravila privatnosti ovih stranica kao i svih servisa i podstranica koje su sastavni dio ovoga portala bez obaveze prethodne najave i nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Sav objavljeni sadržaj na portalu (tekstualni, vizualni, video i audio materijali, programerski kod i baza podataka) zaštićen je autorskim pravima i strogo je zabranjeno neovlašetno kopiranje ili korištenje bilo kojeg dijela portala i gore navedenog sadržaja bez dozvole THR zajednice koju možete kontaktirati na „Info kontakt“ putem web obrasca: Info kontakt.

Kopiranje ili korištenje sadržaja na portalu smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je sudskoj tužbi.

Ukoliko smatrate da je THR povrijedio Vaša autorska prava možete nas direktno kontaktirati na e-mail info@techminator.org, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

PODACI KORISNIKA

THR se obavezuje učiniti sve u svojoj mogućnosti da zaštiti podatke korisnika portala. THR se obvezuje da će u dobroj namjeri koristiti sve podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala te da ih neće distribuirati ni na koji način trećim stranama, osim uz izričitu dozvolu korisnika. THR može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala. Ove podatke THR primarno koristi kako bi dobio jasniju sliku o posjećenosti portala, odnosno korisnicima koji koriste portal te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio te prilagodio publici koja ga posjećuje. THR se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja Uvjeta korištenja portala, odnosno nezakonitih aktivnosti pojedinih korisnika.

MODIFICIRANJE I PROMJENE UVJETA KORIŠTENJA

THR zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira ove Uvjete korištenja. O važnim promjenama i dopunama, THR može obavijestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na THR portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim Uvjetima korištenja i Pravilima privatnosti.